Karten met teh Duuds

Gisterenavond een kartje geplaceerd met teh duuds. Marnik, Wapi, Saeys, Eric (schoonbroer van marnik), Diet, Daan en teh dudettes Lex en Ons Kleinste (mijn zuske dus).

We zijn in Inkart gaan rijden, beetje omdat dat toch wel een van mijn favoriete circuit is. Kort en agressief. Spijtig genoeg was het meer een glijbaan dan een kartbaan…. Spiegelglad, iedere bocht was een driftfestijn, terwijl k liever toch gewoon rechtdoor de lijn volg.

Precieze standings en zo ken k nemeer, maar k was toch 3des in de eerste stint op snelste ronde, en eerste algemeen in de 2de stint (regelmatige tijden met een laag gemiddelde als gevolg).

T was serieuze fun!

Deed me terug denken aan de tijd da’k nog lid was van de MAK-renstal. Toen reden we een klubkampioenschap, ongeveer om de 3 weken een 1uurswedstrijd, met een mengsel van amateurs, professionele piloten en alles tussenin. Kwartiertje warmup en chronorijden, en dan vertrokken voor een uur, in een team van 2 man. K was toch een goeie middenmoter :d
Het ongelooflijk leuke aan die wedstrijden was dat de marshalls ons lieten doen, dus er konden echte gevechten gebeuren op de baan. Gisteren kreeg je al een waarschuwing als je iets teveel gas gaf!

K heb zelfs 2 keer meegereden in de BelKarting, een keer met Bart De Beule, en als 3de pilote Kelly Jamers onder de naam Crash Test Racing, een race van 150′ waarin we 2de zijn geworden ( de laatste 10 minuten op een donkere piste zelfs :d).
De eerste keer reed k in een team met een Belcar Piloot en een Touring Cup piloot, zowat het neusje van de zalm in Belgi?ɬ´ (en daarbuiten).


Memories….
?¢‚Ñ¢¬´ K’s Choice – Butterflies instead

7 Replies to “Karten met teh Duuds”

 1. You left out the part where I kicked your asses.

  Snelste ronde, 28.814, en 19e plaats van heel den dag. Voor een leek lijkt mij dat niet slecht 😉

 2. pfff, had k 5 kilo lichter gestaan had er 0.5 sec af geweest en had k ulle allemaal afgedroogd

  Nog wa commentspam s?ɬ© :p

 3. 5 kilo?
  dan had ge inderdaad misschien aan uw stuur gekunt, nu zat uwen buik er wa tussen….
  Ma dan moet ge nog kunnen rijden ook he ^^

 4. Eneuh…

  Mijn gemiddelde tijd is slechts 3 tienden trager dan die van u, toch wel een ex-piloot van de beruchte MAK-renstal en deelnemer van Belkarting

  Niet slecht voor iemand die voor de eerste keer in 5 jaar terug in een kart zit.
  Nah.

  (neen, ik kan ni tegen mijn verlies ;-))

Comments are closed.