‘Als je te snel rijdt, zie je hem niet’

Heb je ze al gezien, de affiches? Levensgevaarlijk he!
De eerste keren kon k ze wel lezen, maar snapte ik niet wie ik over het hoofd had gezien. Nuja, je rijdt dan 110 (veel meer kan k mijn Poloke echt ni laten doen), dus zeker niet te snel op de autostrade, en toch, ik wist ni wie ik niet gezien had. Stond er ergens iemand opgesteld in de struiken? De middenberm misschien?

De volgende keer dat ik passeerde moest ik het weten, duuus ik begin van ver te staren naar de affiche, en ik moet over het hoofd gezien hebben dat ik maar 1 ding tegelijk kan, dus ergens was ik vergeten van mijn voet op het gas te houden… Uhu, levensgevaarlijk die affiches! Ik had bijna een ongeluk, omdat een of andere grafische kwiet een piepklein figuurtje in de “hem” had verstopt.

Klojo’s!

11 Replies to “‘Als je te snel rijdt, zie je hem niet’”

  1. Ahjaaa, ma gij zijt Life is a Dance/Supermadam-met-mega-gezichtsvermogen-en-zware-voet

    (20 minuten om in gent te geraken… tssss)

  2. ‘k Heb er ook mijn best voor moeten doen en ik zat dan nog als passagier in de auto. ‘t Heeft mij toch enkele borden gekost voor ik het doorhad.

  3. Hahaha, ik zag het figuurtje dadelijk, zelfs bij snelheden die eigenlijk in de categorie “te snel” vallen. Het voordeel van passagier zijn, zeker? Mijn vriend heeft toch ook hard moeten turen om de clou te vinden. Er is trouwens ook een vrouwelijke variante van deze poster.

  4. ‘t Klopt niet.
    Ik reed 120 op de GPS (126 op de teller) en dan is hij niet te zien.
    MIS DUS, ik reed NIET te snel fuckers.

Comments are closed.