Ze wouden ni da’k thuis geraakte vandaag!

Bijna anderhalf uur om van Wemmel in Asse te geraken. Normaal ga’k altijd binnendoor (over Brussegem dus), maar deze keer besliste ik om langs de Ring te gaan. Oh Boy! Was da een foute keuze :s

Een uur van oprit Wemmel tot afrit Asse. Derna, den N9 verzadigd. Stapvoets, stilstaan en zo’n dingen. Dus, ik denk, Kobbegem, da moet wel lukken. Mijn sluipwegje langsdaar was afgesloten, verhardingswerken. Duus, terug achteruit, en we zullen de Steenweg nog is proberen. Just niks! File in Kobbegem-centrum. Uiteindelijk op de Steenweg geraakt, en dan het lumineuze idee om langs de Zittert te gaan. Again, Oh Boy! Uiteindelijk toch thuis geraakt!

Blij da’k thuis ben! En naft da mij da gekost heeft 🙁

4 Replies to “Ze wouden ni da’k thuis geraakte vandaag!”

  1. Hehe echt pure pech dat ge voor de ring had gekozen, want er waen 2 ongelukken gebeurd. Eentje op de E40 in Ternat en dan nog is in Groot Bijgaarden (alle 2 richting Gent). Daardoor stond zowat alles vast vanaf de ring en ging iedereen binnenbaantjes proberen 🙂 En ja dan is daar ook direct prijs. Gelukkig moest ik ni naar Aalst, want das echt geen plezier dan 🙂

  2. Tiens, ik gebruik dezelfde sluipweg denk ik. Om uit Zellik in Merchtem te geraken, langs de snelweg richting Asse, aan industrie van Delhaize enzo rechts om dan langs Kobbegem (via Bram) en Mollem naar Merchtem te rijden.

    Lang gewerkt vandaag, pas om 19u10 kunnen vertrekken, misschien heb ik daardoor de files gemist 🙂 (maar die verhardingswerken zeggen mij niks)

Comments are closed.