Verslaafd?

Ik raak heel gemakkelijk aan dingen verslaafd… Of het nu chocolade is (overwonnen), bier (gelukkig gebruik ik geregeld mijn hersenen, voor ze afgestorven zijn), dingen kopen (geen geld hebben maak afkicken van deze verslaving zeer gemakkelijk) of eten (is iets een verslaving als het positieve invloed heeft? Welkom terug Buikje!)

Gelukkig ben ik in mijn jeugd slim genoeg geweest om niet om te gaan met druggebruikers, of dat had bij op het lijstje gemogen! Maar de grootste verslaving van alles is toch wel social media. De rush van het bloggen en twitteren, de kick van een reactie op facebook, een retweet op twitter of een comment op een blogpost. Adrenaline en nadien serotonine.

Tijd om af te kicken? De SMAA helpt een stevig handje. De SMAA is de Social Media Addicts Association, opgericht door Jerry, in het voorjaar van 2009.
Ben je zelf een webverslaafde? Contacteer SMAA voor de dichtbijzijnde bijeenkomst. Live twitteren van op dergelijke bijeenkomsten kan trouwens met de nieuwe Sony Vaio…

PS: ik ben helemaal niet verslaafd hoor, aan niks!

5 Replies to “Verslaafd?”

  1. Je mag Hachiko binnenkort toevoegen aan je verslavingen denk ik zo..

    Staat de blog al klaar? 😀 Voor die blog ga ik wel mega veel reclame maken 🙂
    DOEN hé 🙂

    Kom je ook naar de hachikodogdays?

  2. Blog stond al klaar van vorige keer, maar ik wacht op een naam he 😉

    De Dogdays ga ik binnenspringen als ik kan, waarschijnlijk passeer ik daar wel eens in dat weekend 🙂

Comments are closed.