En toen ging mijn waakvlammetje uit….

Het is weer zover… de herfst nadert, alles wordt kou en klam. De momenten waarop ik een warme douche wil zijn dus aan het skyrocketen!

En dan… dinsdag, nog voor ik mijn ongeluk had, doofde mijn waakvlammetje. Nuja, het waakvlammetje van mijn warmwatergeiser. Dus, geen warme douche, geen warm water in de wasbak. Ik kreeg het vlammetje terug aan, maar telkens als ik het water opendraaide doofde het. Niks aan te doen, behalve een chauffagist bellen.

De chauffagist stond deze namiddag eindelijk aan mijn deur. Ondertussen had ik al van het warme water bij ons mama geprofiteerd en zo, dus ik stonk niet te hard. Al snel kreeg ik de mededeling “Da hée gien avance nemier zenne gast”. Geiser is dus goed kapot. De gasregeling heeft de geest gegeven, de fabrikant van mijn geiser bestaat blijkbaar al lang nier meer, en bijkomende, het toestel hangt volledig tegen de regels. Aangezien het duidelijk gewone slijtage is, en bijgevolg mijn huisbaas voor de kosten moet opdraaien, kan ik het wel op mijn buik schrijven dat dit snel opgelost gaat zijn…

Dus nu begint de zoektocht naar een nieuw huisje…

3 Replies to “En toen ging mijn waakvlammetje uit….”

  1. *een dikke virtuele knuffel*

    Ik hoop dat je snel iets nieuws vind. En anders zou ik doen wat Marnik zegt. Wel op voorhand de huisbaas even inlichten.

Comments are closed.