2012 start slecht…

De start van 2012 was niet schitterend. Gisteren de bank-kater, deze voormiddag telefoon dat ik niet meer naar het werk moest komen.
Halverwege december werd het duidelijk dat de situatie op het werk niet echt meer houdbaar was. Het commerciële luik van mijn job-omschrijving kon ik niet waarmaken, en de kost die ik zelf meebracht was te hoog.

Dus, beetje overlegd tussen ons (mijn bazin en ikzelf) en tot het besluit gekomen dat ik vanaf 1 januari nog een maand op interim zou werken voor Ecologistics. Eind december maakten we dus een einde aan mijn contract van onbepaalde duur met wederzijds overleg.

Met het idee dat ik nog een maand op interim kon werken was ik gerustgesteld, en kon ik beginnen uitkijken naar ander werk.

Deze voormiddag telefoon gekregen dat er toch geen interim-contract wordt opgestart, dat ik misschien beter bij andere interimkantoren ga kijken.
En doordat er een einde is gemaakt aan mijn contract van onbepaalde duur met wederzijdse toestemming, ben ik ook niet stempelgerechtigd.

Ik denk dat het vanaf nu alleen nog beter kan worden….

14 Replies to “2012 start slecht…”

 1. Wow, dat is balen en nog geen klein beetje. Je bent dus – om het in schoon Vlaams te zeggen – goed in’t zak gezet met die wederzijdse toestemming 🙁

 2. Oei, da’s wel shit… Ook niet echt fijn van Ecologistics om je zo in de steek te laten. Zegt wel iets over dat bedrijf 🙁

 3. Ik zou dit toch niet zomaar nemen van dit bedrijf, Zij hebben je opzettelijk misleid. Misschien eens snel met de vakbond gaan praten? Heb je het bedrijf hierover al gecontacteerd?

 4. Magere troost: ook ik ben vanaf vandaag officieel werkzoekende …
  Maar inderdaad, je had echt wel beter zwart op wit laten zetten dat je nog een maand op interimbasis zou werken … denk je dat ze dit toen al van plan waren?
  Magere troost2: uit alles, ook uit deze situatie, leert men ….
  In ieder geval: veel succes! Hou ons op de hoogte! Wat voor iets zoek je nu?

  1. Oei? Jij ook?
   In al mijn naïviteit heb ik geloofd dat ze het meenden. En ergens geloof ik er nog altijd in… Ma k zal er inderdaad wel uit leren zeker.

   K zoek terug iets in de land- en tuinbouwsector, jij?

 5. Wat een rotstreek.
  Gezien het feit dat interim meestal tot driemaal de gewone loonkost is, kan je er zeker van zijn dat dit met voorbedachte rade is gebeurd. Als men je gewoon had opgezegd en dan uitbetaald dan had het goedkoper geweest dan een maand interim te betalen.
  Ik vrees dat je, gezien de onderlinge opzeg, inderdaad vastzit.

 6. Oei Antoon, da’s slecht nieuws om het jaar te beginnen. 🙁 Niet proper van Ecologistics om je zo een rad voor de ogen te draaien. Hopelijk komt er snel iets nieuws uit de bus.

 7. Maken dat je gesyndikeerd bent is hier de boodschap.
  Al vrees ik wel dat je inditi geval gezien bent. Nu weet je natuurlijk wel beter voor de toekomst, maar wat je ook overeenkomt met je baas; op je c4 moet je altijd staan hebben dat je ontslagen bent.
  Misschien kan je hen nog vragen om dit aan te passen aan gezien je niet echt uit vrije wil werkloos bent.
  Sterkte en hopelijk vind je snel iets

Comments are closed.