Wijvenweek: Beautyqueen in het diepst van mijn gedachten

Ik ben niet bepaald een beautyqueen. Mijn ochtendritueel bestaat er meestal uit om tot de laatste minuut in mijn bed te liggen, snel te douchen en dan de deur uit.

Maar soms is het anders. Soms wil ik mij ook eens mooi maken ๐Ÿ™‚
Niet dat ik hier schmink heb staan of zo he. Maar wel enkele mannelijke productjes om mijn huid te verzorgen en wat speciale zeepjes en gels uit de Lush.

Onder de douche ben ik redelijk zot van Lush-productjes. Zo heb ik Woosh (een jellie), Flying Fox (douchegel), Karma Comba (shampoo-blokje), Snow Fairy (douche gel en zeep, die heerlijk naar cuberdonskes ruikt) en een assortiment zeepblokjes.
Het leuke aan verschillende producten onder mijn douche te hebben is de keuze. Afhankelijk van mijn humeur kan ik kiezen tussen kruidig, fruitig, snoepjes, gellies, harde zeep, douchegel.
Qua haarverzorging zwoor ik vroeger bij het dagelijks wassen met een of andere shampoo. En daarna gel erin, of wax. Die tijd is voorbij. Nadat mijn haar in redelijk slechte staat was, en de kapper mij de raad gaf om vooral met zuiver water te spoelen, en wassen met shampoo te beperken tot 1 keer in de week was ik eerst overgeschakeld op Fructis shampoo. Nadat ik Karma Comba heb ontdekt dankzij mijn zus en Mart, wil ik niks anders meer. Of het moet een andere shampoo-blok zijn van de Lush ๐Ÿ™‚

Enkele jaren geleden ben ik ook begonnen met mijn huid te verzorgen. Dankzij een vriend die bij L’Oreal werkte kreeg ik enkele staaltjes van de nieuwe lijn “L’Oreal for Men” (Waar Hugh ‘Dr House’ Laurie nu reclame voor maakt).
Het idee dat ik zalfjes en cremekes zou gaan gebruiken leek me neig onnozel, tot ik op een avond me niet helemaal lekker voelde, en toch een pintje wou gaan drinken. Ik zag er moe uit, mijn huid glom van de vettigheid, ik was geen “sight for sore eyes”…
Ik weet nog hoe ik in mijn badkamertje in Asse de eerste keer Pure&Mat gebruikte. Op elke kaak een klein puntje, op mijn voorhoofd een streepje. Goed inmasseren, en mijn huid was niet meer vettig! Nope, mat, fris, weg vermoeidheid.
Mijn wallen kregen een streepje Hydra Energetic Anti-wallen. En inderdaad, weg waren ze!
I felt pretty, oh so pretty.
Een goeie egoboost, zo’n productjes.

Ik ben geen beautyqueen met een dagelijks ritueel, maar ik geniet wel af en toe van mezelf eens te soigneren.

Dit is een blogpost voor de Wijvenweek.

5 Replies to “Wijvenweek: Beautyqueen in het diepst van mijn gedachten”

  1. Hoi! Ik ben de pr-verantwoordelijke van Lush Belgiรซ en ik las vandaag je blogpost! Als je onze persberichten wil ontvangen, contacteer me dan zeker!

    Groetjes,

    MArie

Comments are closed.