In your face GAIA

BRUSSEL – De zeven veehandelaars en veedrijvers van de Anderlechtse veemarkt zijn woensdag door het Brusselse hof van beroep vrijgesproken van dierenmishandeling. Dierenrechtenvereniging Gaia filmde de zeven en wou hen gestraft zien, maar volgens het hof is er geen bewijs dat de beklaagden de dieren opzettelijk pijnigden zonder enig ander doel.

2 Replies to “In your face GAIA”

  1. Fucking degoutant. Iemand die zo met beesten omgaat mag van mijn part levenslang zitten.
    Ja ik eet vlees, ja ik stamp geregeld een spin dood, ja ik heb ook katten mishandeld als ik klein was.
    Die beelden ging er echter los over. Van zoiets begint mijn bloed te koken. Frustrees die beesten afmaken… Ik zou graag met zo’n kerel een halfuurtje alleen zijn in een kamer.

Comments are closed.