Bwards live!

Gisteren waren het de Bwards! Jeej! voor zij die blogland-belgie al kennen, die weten wa da is, de rest, check www.bwards.be!

K ben der dus naartoe geweest met de Marnik, beiden niet goed wetend wa ervan te verwachten. Ikzelf ging er naar toe met de zekerheid dat ik een Lifetime achievement award ging krijgen, en ook wel beste hoofdrol, maar gelukkig heb ik mijn teleurstelling kunnen wegwerken met uberleete Freddy plakkers, een Freddy IV boekje, een muis op (hopelijk) sterk water van mouse-over, een bellenblaasbik van een of andere firma da’k vergeten ben (tiehie, die reclame werkte precies niet!) etc etc…

People i spoke to, or touched : Brutin, Pietel, Shellac, i., ondernemeringent, Michael, Michel, Gipsy-eyes, Elspop, Netsensei, en toen ik al heel moe was nog enkele, maar die ben k dus beetje vergeten. Mijn excuses hiervoor!

T was heel leuk, en k denk da tegen dat het heel goed weer is, en mijne gazon gegroeid is, ik is samen met de marnik een Blog-BQ ga doen 🙂

?Ǭ†

?Ǭ†

2 Replies to “Bwards live!”

Comments are closed.