Wielerterroristen!

Ik word niet snel agressief of zo, k zou t zelfs zo zeggen da ik eerder een mak lammeke ben. Maar als er iets is waar k echt het zuur van krijg, dan zijn het de wielerterroristen die liefst op zondagmorgen in ganse troepen wijselijk het fietspad negeren, met 3 naast elkaar fietsen, ongelooflijk arrogant zijn, en zichzelf en vooral andere weggebruikers in gevaar brengen.

?Ǭ†Ze moesten ze verbieden! Is er een fietspad, gebruik het ffs! En neen ge zijt echt ni onkwetsbaar in u belachelijk fietstenueke. Bewijze de ettelijke vleeswondes van die kerel dat tegen mijn remorque is geknald. EN ik was niet in fout, in your face!

?Ǭ†

Zij die t fietspad wel gebruiken zijn goeie!

8 Replies to “Wielerterroristen!”

  1. Bwa, fietsen is wel is tof ma ge moet daar nie mee overdrijven. ‘t Is al enkele jaren geleden da’k nog gefietst heb.

  2. Kunt gij d’er iets aan doen dat die debielen ni op tijd konden remmen toen ge plotsklaps op uwe frein ging staan

    ‘t zal ze leren!

  3. Beste wielertoeristen,

    Hou uw vinger aan de rem en niet omhoog tegen de mensen die je door je onverantwoord rijgedrag jezelf en anderen in gevaar brengt

    1. Ik ben heel tolerant tov wielertoeristen of gewone fietsers die zich houden aan de wegcode. Wielerterroristen die denken dat de openbare weg hun privepiste is, die steevast allerhande regels aan hun laars lappen, die andere mensen in gevaar brengen, die wens ik enkel nog platte tubekes, valpartijen en gebroken beenderen toe….

Comments are closed.