De Hoge Raad van Clowns wil ‘problemen oplossen’

ZALIG!!
De Hoge Raad van Clowns is een vergadering van Clowns wereldwijd. Ik ben nooit echt een grote clown-fan geweest, maar dat zou kunnen veranderen 🙂

Die mannen hebben een zeer correct standpunt : ?Ǭ† ‘De samenleving heeft nood aan lachen en zelfs aan lachen met zichzelf, ze heeft nood aan po?ɬ´zie, aan utopie’

Gevolg : ‘De clowns komen elke dag samen en dan praten ze over ‘een ernstig probleem uit onze wereld (schuld, werk, racisme, milieu) en zoeken ze oplossingen’, vertelt Titus, een lid van de raad. ‘Ze vinden oplossingen en trekken ?¢‚Ǩ‚Ñ¢s avonds de stad in om die voor te stellen aan de mensen’, legt de clown uit.

Als oplossing voor de overheidsschuld hebben de clowns beslist om de trottoirs, de lucht, de bevolking te nationaliseren en alles te verkopen op een veiling. Wat het thema werk betreft, hebben de clowns het invoeren van de si?ɬ´sta unaniem aangenomen.

Gooooooooooooo Clowns!!