24Heures du Mans 2007

Straks is het zover! De 24u van Le Mans beginnen.
Vroeger zat ik nu al voor de TV, in plaats van te blokken was ik rondetijden aan het bestuderen, auto’s aan het afwegen, pit en ronde-strategie?ɬ´n van de voorbije jaren aan het analyseren etc.
Ik was zo gefascineerd, en ben het eigenlijk nog steeds,?Ǭ† door een van de knapste 24U-wedstrijden dat ik er uren kon mee bezig zijn. Speciaal voor de 24U van Le Mans werden in de ateliers van legendarische tuners de wagens klaargestoomd. Judd-Lola, Zytek, Pescarolo, Rolling Team bij de Proto’s, de Vipers kregen hun Le Mans kit bij Oreca. De laatste jaren kwam, zag en won Audi, eerst met de R8, derna met de R10, de eerste diesel-proto in Le Mans die potten brak.

Ik voel nog de opwinding van de laatste minuten voor het groene licht, de TV op TE LUID, en wachten tot het licht op groen springt. En we waren vertrokken voor 24u rondjes malen…

6 Replies to “24Heures du Mans 2007”

  1. We moeten zo nekeer naar een circuit trekken, ik zie da eigenlijk wel graag, en ‘t is al een eeuwigheid geleden (ik ree toen nog met de Corsa), in Chimay denk ik.

Comments are closed.