Acer & Apem – wat een dienstverlening!

Mijn portable, een Acer Travelmate 2700, was kapot. Ergens begin maart kreeg hij plots geen stroom meer binnen. Eerst een andere universele voeding geprobeerd, dat lukte 2 dagen, maar dan was het weer om zeep. Uiteindelijk de portable binnen laten doen via mijn dealer bij Apem. Ik vreesde al het ergste…
En het ergste is uitgekomen… 3 f*cking maanden ben k mijn portable kwijt geweest. Eerst 2 weken voor ze een bestek hadden gemaakt. Dan 3 keer stukken besteld, stukken gemonteerd, en nog geen oplossing. Ik denk dat ze geen goed bestek hadden gemaakt.

Ondertussen heb ik ongeveer 2 weken mijn portable terug. En hierjuist plots dezelfde symptomen! Op ongeveer 15 minuutjes van volle baterij over “ik heb geen voedingkabel nemeer in mijn olleken zitten” tot volledig leeg.
Dus effe Apem bellen. Ik krijg 3 maand garantie op mijn herstelling, handig, ma ik ben niet van plan van mijn portable terug 3 maand kwijt te zijn!
Blijkbaar is het de normaalste zaak van de wereld dat je minimum 2 weken moet wachten op onderdelen van Acer. Zolang de machine in garantie is, kan een herstelling op 2 dagen, nekeer buiten garantie moet je galant enkele weken wachten. Probleem is dat je dat ding ook nergens anders kan laten herstellen spijtig genoeg.

Onder ons geblogd en gequote, ik heb jaren geleden ook al is moeten samenwerken met Apem, en dat was toen ook zwaar tegen mijn zin. Zelfde verhalen als nu, alleen noemde Acer toen Compaq.?Ǭ† En altijd de leverancier die te laat of niet had geleverd. Volgens mij dikken bullshit… Apem is imho eigenlijk een beschutte werkplaats. En alles wat niet netjes met een procedureke kan opgelost worden, valt tussen de werkbanken in.

4 Replies to “Acer & Apem – wat een dienstverlening!”

 1. nochtans is laptop repair wel redelijk procedureel 🙂
  I know the feeling. Da moete wel toegeven dat da veel sneller gaat bij Dell (kost ook wel stukken meer ma soit).

 2. ge moet er natuurlijk alles bijvertellen h?ɬ® 😉 moest het alleen de stroom geweest zijn… het feit dat ge hem zelf hebt opengevezen, en uwe cpu uiteen hebt gehaald zal er waarschijnlijk voor niks hebben tussen gezeten zeker? 😉

 3. _uiteraard_ inderdaad niet.
  Zelfs al was het mobo opgefikt en waren alle vloeibare kristallen uit t scherm gelopen.
  3 maand om een portable te herstellen is onaanvaardbaar….
  Zeker als er al een bestek is gemaakt. Indien ze een goed bestek hebben gemaakt, dan lag de portable al open. Daarna is het nog maar een kleine moeite…

Comments are closed.