Stand Up Comedy in Barcode

Effe aandacht, Marnik, i, Pietel, D-Tor, Elspop, ff jullie aandacht 😀

Volgende zaterdag is het de moeite om is af te zakken naar Wemmel. Meerbepaald naar Villa3S waar JH barcode gevestigd is.

T is ons Summerevent met ijsjes en zwembad en strand en BBQ en zo, maar ‘s avonds, jaja, ‘s avonds is het Stand Up Comedy Open Mic met ondermeer

Shellac (Gerrit de Bremme). Iedereen kent hem wel op een of andere manier. Breng een humo mee, verniel hem ter plekke en krijg een gratis pint van mij! (U doet er Gerrit een pleziertje mee :-))

Latif is een Nieuw Marokkaans talent uit Antwerpen!

Bram Vanden Broecke is lid van De Nonsens Alliantie en de toekomst van cabaret in Vlaanderen. Tevens finalist West-Vlaamse KomedieClub Wedstrijd 2007

Verder nog Stijn Vanbosseghem en Stefan Vandeweyers!

In de namiddag zijn er ook nog 2 optredentjes van Absolute Devotion en IkRik!

Spread teh word!!

8 Replies to “Stand Up Comedy in Barcode”

 1. Met graagte, maar ik zit op een trouwfeest en kan er dus niet bij zijn. Kak in emmerkes is dat. Ik zal ook eens wat reclame maken.

 2. kheb zelfs nog beter nieuws , er zal nog een komiek meezijn aangezien wij dit weeknd van het ?ɬ©?ɬ©n naar het ander rijden , en het is niet de minste ,
  MISTER BERT GABRI?ɬ©LS KOMT DUS OOK WA nieuw materiaal testen OP HET PODIUM .

  Als dat geen extra verassing is , en dit kunne jullie allemaal bezichten voor twee keer niets .

  En dat gebeurd ook nie veel meer .
  We zien er allezins zwaar naar uit om bij jullie veel nieuw materiaal te komen uitproberen , inderdaad , jullie zullen de eerste zijn , van een reeks nieuwe moppen .
  En als ze meevallen gaan we ze de dag erachter in dranouter op het festival ook gebruiken en zullen we een sgoe denken aan jullie van merci gasten dat we ze mochten testen op jullie .

  Dus allen naar wemmel en vertel het door …..

  Greetz bram
  tot zaterdag

Comments are closed.