Wielerterroristen pt(x)

HAHA suckers!

Wielerterroristen moeten naar de rijles schrijven ze in de Standaard.

JA, voor jullie gelden dezelfde verkeersregels, JA, een fietspad is ook voor eikels in een koerstenueke, JA, voorrangsregels dienen nageleefd te worden (als ik op het rond punt rijd, heb ik voorrang op jullie, bunch o’ wanckers).

Allemaal terug naar de rijles, EN wielertoeristen zijn niet langer zwakke weggebruikers, maar agressieve wegmisbruikers! Mag ik er alstemblieft in t vervolg wel tegen rijden??

5 Replies to “Wielerterroristen pt(x)”

  1. De Nationale Rijtest was inderdaad lachen, de wielertoeristen op de laatste plaats, en de vrachtwagenchauffeurs op de voorlaatste. No surprises.

    Om de 5 jaar het rijbewijs laten vernieuwen, met verplichte tests (zowel theorie als praktijk als medisch), het zou geen kwaad kunnen.

  2. Ik vind niet dat de vrachtwagenchauffeurs zoveel te verwijten valt. De meeste gevaarlijke situaties die ik heb zien ontstaan kwamen voort uit ?ɬ©?ɬ©n of andere mongool met een auto die vlak voor een vrachtwagen nog wil afslaan of er absoluut voor/tussen wil alvorens af te slaan. Mensen blijken te vergeten dat een tientonner niet stopt op enkele meters.

  3. Dat neemt niet weg dat ze zeer slecht scoorden op de test, misschien rijden ze niet per s?ɬ© slechter dan een doorsnee bestuurder, maar die mannen malen duizenden kilometers af per maand en zouden het toonbeeld moeten zijn. Hoe vaak ik zo’n mannen al ben voorbijgereden die hun krant aan ‘t lezen zijn…

Comments are closed.