Op hotel in Duitsland

Omwille van Agritechnica ging k dus op hotel in Hannover, samen met collega’s en de bazen. Bij het aankomen blijkt het hotel te zijn ondergebracht in een flatgebouw. Verdiep 1,3,5 en 6 waren blijkbaar t hotel, de rest waren kantoren en flats. Nu is het blijkbaar de gewoonte van serieus te overboeken, en dan maar hopen dat een aantal gasten wegvallen. Had ik effe pech! Dat was dus niet gebeurd :s

Gevolg, mijn collega sliep bij een ouder koppel, de 2 duitse verkopers in 1 uittrekbed in ne living en ikzelf in een kinderkamer bij een dokter of zo. T slingerde daar toch vol met zo’n spullen… Ma bon, daar lag k dus. Een kamer met bed, kasten vol speelgoed en zo, douchen gebeurde in de badkamer van da gezin (zonder douchegordijn of zo, dus gans die badkamer nat), ontbijt was een teleurstelling.

Volgende keer wil k terug in een echt hotel zenne!

2 Replies to “Op hotel in Duitsland”

Comments are closed.