Sarah Bettens!

Gisteren met de Marnik, Inge, Anke, Thalie en Lexy naar Sarah Bettens gaan kijken in een uitverkochte AB. Eerst afgesproken in t Hoekske (ben je in Wemmel, ga eentje drinken int Hoekske met mijn groeten :-)), vandaar doorgereden, zodat we stipt om 20u aan de deur stonden.
Het voorprogramma was nog bezig, dus enkele zeer dure pintjes gaan halen voor de rest. Nadien plaatsje gezocht. Omdat 2/3de van ons groepje nogal aan de kleine kant zijn is dat zeer ambetant. Uiteindelijk na gans de zaal te zijn rondgezworven toch een goe plaatske gevonden. Ondertussen waarschijnlijk Webstermc en zijn lief tegengekomen zonder het te weten.En dan begon het!!

Wat een optreden! Echt genieten. Put it out good, Daddy’s gun, Cant’ get out, Come over here (geil!!), Believe (jaja, das van K’s Choice, ma ze doet ze nog altijd!), Chasing cars….

Het was ronduit de moeite! Volgende keer opnieuw!
Wat met opviel was dat het gehalte lesbische meisjes opvallend lager lag dan pakweg K’s Choice op Marktrock 5 jaar geleden.
Brengt ons trouwens bij de vraag, trekt deze muziek lesbische meisjes aan? Of is het gewoon Sarahs ge-aardheid die daarvoor zorgt, en isq de muziek maar 2de plaats?

Hieronder trouwens een clip van Come over here, met de ongelooflijk geile baslijn!

4 Replies to “Sarah Bettens!”

  1. ‘t Is waarschijnlijk doodzonde h?ɬ© maar eigenlijk vond ik Sarah toch beter toen ze nog met haar broer bij K’s Choice speelde.

Comments are closed.