Moptje

3 loonwerkers komen aan de hemelpoort en Sint Pieter stelt enkele vragen.
Aan de eerste vraagt hij wat zijn job was. “Loonwerker”, antwoord deze. Sint Pieter vraagt hem verder uit over wat dat precies inhoudt en zo verder. Als laatste vraagt hij met welk merk hij reed van tractor. New Holland was het antwoord. De eerste loonwerker mocht binnen.

De 2de loonwerker kreeg ook enkele vraagjes voorgeschoteld, over mesttechnieken, over hakselkwaliteit, en uiteindelijk ook de vraag met welk merk hij zijn werk deed. Fendt was het antwoord, en ook deze man had zijn plaatsje verdient.

De derde loonwerker wreef zich in de handen, en antwoorde braaf op alle vragen. Als laatste kreeg ook hij de vraag van welk merk hij reed. John Deere antwoordde hij fier. “Naar de hel” zei Sint Pieter. De loonwerker was effe van slag, herstelde zich en vroeg waarom.

“Jij hebt de hemel op aarde al gekend achter het stuur van je trekker” was het antwoord.

3 Replies to “Moptje”

  1. dat heb k ook gedaan :d
    Hangt er vanaf welke kleur je voorkeur draagt… K heb ze van mijn baas en t was nodig ze aan te passen 😉

Comments are closed.