Maartje heeft het gedaan!

Op Oostblog liep een vrij ludieke actie. Maartje had het idee gelanceerd dat zij voor iedere comment op haar blog de waarde van een fles Evian (1liter) opzij zette voor Music for Life. Het is snel gegaan….

Zelf liep k ook met het gevoel rond, een soort apathie, wel iets willen doen, ma ni goe weten wat, plaatje kopen vind k een beetje stommekes, omda mijn muzieksmaak nu ni echt radiomateriaal is etc.

Toen k het stukje Oostblog las, overviel mij het idee van mee te doen. Ni zomaar te reageren, maar te zien waar het naartoe ging. Kwam Maartje ni aan de vooropgestelde 93 euro, dan zou ik het bijpassen. Maar ze is er. Ik denk da ik haar bedrag ga verdubbelen.

5 Replies to “Maartje heeft het gedaan!”

  1. ik heb hem gezien, zijn 1 minute of fame, met zijne rug/profiel naar de camera naast de loopband 🙂

Comments are closed.