Keukenprins

Puree met witloof-met-heps-en-kaas indenoven!
Lekker gegratineerd, en genoeg om 2 keer te eten…

Man i’m good!

En gemakkelijk da da is :
Puree kan iedereen maken zeker?

Witloof stoven in ruim boter, beetje laten aanbakken (goe bruin, ni zwart!)
ondertussen kaassaus maken (veel boter smelten, bloem, peper, zout, kruidnoot bijdoen, ff laten “bakken”, veel melk bijdoen, tot kookpunt, vuur afzetten en kaas bijdoen)
Als witloof gestoofd is, inrollen in hesp, en deze rollekes schikken in overschotel.
De andere helft van de ovenschotel vullen met de puree.
Kaassaus over de rollekes, en dan kaas en chapelure over alles.

De oven in, 175?Ǭ? gedurende zolang ge zelf wilt (1 ET-map dus bij mij….)

Et vwala, smullen maar :d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *