Dirk Bikkembergs

Iedereen Bikkembergs beu gezien? Mooi zo!
Ook ik ben de felroze of andere gaykleur tshirtjes met voetballertje-logo kotsbeu.
Maar k heb voor t school een werkje moeten schrijven over een Belgische mode-ontwerper, en mijn keuze viel op Bikkembergs, omdat k al ander werk van hem gezien heb, dat echt wel het vermelden waard is! Bikkembergs is zoveel meer dan de Bikkembergs Sports lijn!

In bijlage mijn werkske 🙂
dirk-bikkembergs-3.pdf

2 Replies to “Dirk Bikkembergs”

 1. “In 1982 behaal_d_ hij zijn diploma”
  “werkt Dirk rustig verder, en ontwikkel_d_ stilletjes”

  Ik hoop dat ge ‘t nog niet afgegeven hebt 😉

  “De militaire esthetica is duidelijk zichtbaar, en _worden_” (wordt)
  “maar ook in weze de kledij” (wezen)

  Graag gedaan. Voor de rest kan Bikkembergs mij gestolen worden, na die Bikkembergs-rage (what was that all about, gay-alert) moet ik daar niet zoveel van hebben. 150 euro voor een t-shirt met ne sticker op, ik word daar niet goed van.

 2. Putain, da is een werkske da gij afgeeft?
  No offence maar dat lijkt meer een bezigheidstherapie dan een school.
  Al moet ik zeggen dat ik na het lezen van de werkjes van sommige van mijn medestudenten ook met stomheid geslagen was.
  Allez, ik hoop dat ge goed scoort.

Comments are closed.