Nijdrop Comedy

Gisterenavond met B, Jasenka en Keppi naar de Nijdrop geweest, het was Comedy Avond. Tim Foncke en Bart Cannaerts traden op, in het cafe.

De namen zeiden mij niet echt iets, maar dat zal meer te maken hebben met het feit dat ik ni zo thuis ben in de comedy-wereld (ik doe mijn best!) dan met hun capaciteiten. In alle geval, Tim Foncke had een moeilijke start leek me zo, maar eens hij op dreef was en het volk ook begon te reageren liep het goed los. Bart Cannaerts blijkt de Humo Comedy Cup gewonnen te hebben, en daar ga ik mij niet over uitspreken, aangezien (opnieuw) ik er niks van ken 🙂 We hebben in alle geval zwaar gelachen, het deed deugd.

Over de nieuwe Nijdrop, ik was al enkele keren in de zaal geweest, wat een beetje eigenlijk een hangar is met verlichting en een podium. Ideaal voor grotere fuiven en optredens. Weinig over te zeggen, behalve “t stinkt er naar t putteke”. Het cafe daarentegen is een zware tegenvaller. Zo gezellig en knus de ouwe Nijdrop was, zo refter-van-een-lagere-school is het nieuwe cafe. Weg gezelligheid, weg knusheid, weg sfeer. Spijtige zaak!