2/4de lente

Ik heb 4 voorwaarden die moeten voldaan zijn voor ik spreek van De Lente. Okay, ze is onderweg, zoveel is duidelijk, maar zolang deze 4 basisvoorwaarden niet voldaan zijn, is het in mijn ogen nog geen lente.
En wat wil nu lukken? Vandaag een ritje doorheen de Westhoek gedaan, en 2 van de 4 voorwaardes zijn al voldaan!

  • Verse omgewoelde aarde ruiken
  • Verse mest ruiken (Vaste of drijfmest)
  • Vers gemaaid gras ruiken
  • Vers Pas-geboren lammetjes zien (en liefst ook is strelen)

In de Polders waren ze al vollop aan het grond kleinen (met een cultivator dus) en mest open aan het rijden (zowel vaste als drijfmest…)

We zijn halverwege 🙂

4 Replies to “2/4de lente”

  1. Ik heb dit weekend een aanhangwagentje verse paardenmest mogen opsnuiven 🙂 De schoonpapa was zijn groentenhof ermee aant bemesten en had dat gekregen van de paardenboer ernaast. Welriekend, maar ik heb al erger geroken!

Comments are closed.