Explosieve stats!

Na de blogdrink vond ik al dat het de goeie weg opging met mijn stats, maar sinds de Bwards is het alleen maar stijler omhoog!

Ik zou er zowaar schrik van krijgen! Zelfs een Wase nieuwssite linkt naar mij! En Mafiablog.net. En Blogologie! En Mouseover! (waarvan k nog ergens een muis op sterk water heb van de vorige Bwards :d)

Nu maar hopen dat ik mijn nieuwe bezoekers tevreden kan houden.

Tettn?

7 Replies to “Explosieve stats!”

 1. Eigenlijk zijn vooral de feedreaderstats nu interessant, dat zijn de mensen die echt interesse hebben. Feedburner (en de bijhorende wordpress plugin) is een aanrader 🙂

 2. Bij mij vant zelfde. Tettn!
  Zelfs Appelogen schrijft over mijn tettn. Ik kan vredig sterven.
  In ieder geval, ik lees u nu, euhm, aandachtiger.

 3. Maja Vuur, ze waren dan ook euhm… prominent aanwezig 🙂
  T was een beetje niets.dan.boobs (met een zweempje Vuur errrond)

 4. @ Tom, 12 extra sinds de BWards, dus als k dat kan extrapoleren naar de niet-feedreaders dan is dat toch een mooi getal 🙂

 5. Hier net hetzelfde. Maar ja, ook ik ben na de bwards op zoek gegaan naar verslagen van mensen die daar waren, zo heb ik enkele leuke blogs (zoals de uwe) ontdekt, en direct in mijn feedreader gesmeten. Als ze mij niet bevallen smijt ik ze er volgende week wel weer uit 🙂 Maar het verklaart wel de hogere leescijfers.

Comments are closed.