To work or not to work?

Toffe mensen, die ollanders. Komen ze mij ongeveer wegkapen bij mijn vorige werkgever, worden er beloftes gemaakt voor een jaar inspanning en zo verder, krijgt ge nen dikken auto onder u poep geschoven, en is ongeveer alles mogelijk.

Tot je de eerste demo vraagt. Dat kost teveel geld… (machine van olland naar Belgi?ɬ´ brengen, kost ongeveer 1500 euro.) En tgho, die vertalingen, die moet je toch zelf doen, een vertaalbureau kost teveel geld. En het feit dat je dan vertaald, tja, eigenlijk moet je de baan op. Dus, doe je die vertalingen s avonds en in het weekend, in je eigen vrije tijd.
En Walloni?ɬ´, de goudmijn volgens hun, die moest ontgonnen worden. Alleej, sgoed, we zullen er is aan beginnen. En opnieuw, ze beseffen dat het een werk van lange adem is. Het eerste jaar verwachten we geen echte omzetstijging, das pas voor jaar 2. En bon, toch 4 nieuwe dealers in Walloni?ɬ´, das positief, die gaan dit jaar al verkopen.

Mooi uitgerekend, net voor het einde van mijn proefperiode, C4. De kosten waren te hoog in Belgi?ɬ´, de werkzaamheden worden gestopt in Belgi?ɬ´ en bon, den deze, den enige Belgische werknemer, die staat terug op straat.

Awel Mechatrac, nen dikke middelvinger, en voor elke persoon binnen de zaak die iets te zeggen heeft, veel jeuk op de ambetantste plaatsen en ongelooflijk korte armkes. Misschien zelfs wa ambetante ziektes zoals pakweg buikgriep (en steevast te laat op toilet), genitale wratten, aambeien en een niet dodelijke variant van Ebola.

8 Replies to “To work or not to work?”

Comments are closed.