Afscheid :(

Van….
– Mijn laptop : we had fun together didn’t we. Al die episodes van Friends, Simpsons, Spin City…. Al die msngesprekken, blogberichten. Mp3tjes spelen (hij spelen, ik luisteren he). Jaja, i’m gonna miss him.

– Mijne auto : Eigenlijk blij da’k er vanaf ben. Spijtig genoeg krijg ik gene nieuwe in de plaats. Voor iedereen die ooit denkt aan een Mercedes A of B… DOE HET NIET!! Kut-auto’s. Voor dat geld heb je betere marchandies!

– GSM : k heb mij gewoon terug dezelfde gekocht. Maar met ander nummer. Iedereen zou mijn nieuw nummer moeten hebben, en zij die het niet hebben, u zal het waarschijnlijk ook niet nodig hebben :p (indien wel, mail of comment :-))

– Internet : jaja, ook dat was op de kosten van de zaak. En geen portable nemeer, en geen internet nemeer. T gaat hier effe stil zijn!

Bij deze : ze komen mijn spullen oppikken straks.

7 Replies to “Afscheid :(”

Comments are closed.