Euromillions

Soms wenste ik dat ik Euromillions won. De gedachte aan zoveel geld op een hoop, der zijn minder leuke dingen! K droom dan weg bij alle fantasiekes die ik zou kunnen doen. Droomauto’s, droomhuis, droomtuin, alles erop en eraan. Eigen raceteam, huisje in Zuidfrankrijk, en nog eentje ergens tropischer.

Maar dan snel derna bedenk k mij dat al dat geld waarschijnlijk weinig voldoening schenkt. Ja, je hebt je dromen, maar zo gemakkelijk. Je dromen zijn vervuld, maar je kan niet zeggen dat het je tijd of moeite heeft gekost.

Misschien toch liever hard werken voor iets, en dan met voldoening terugkijken op je werk, en je verwezenlijkingen.

7 Replies to “Euromillions”

  1. Nah.

    Euromillions ftw, kunt ge ook dingen mee verwezenlijken en kunt ge ook blijven werken. Maar dan voor uw eigen voldoening alleen, en geen rekening houden met … rekeningen 🙂

  2. Geen probleem, hoor. Als jij de Euromillions wint, mag je dat bedrag gerust aan mij schenken. Ik hoef niet zo nodig hard te werken. 😉

  3. Ergens gelezen dat winnaars van grote sommen geld enkel de eerste jaren “gelukkiger” zijn, daarna zijn ze 5% gelukkiger dan ervoor ofzo. Ben de bron kwijt :/

  4. De leut eraf?

    Reizen maken die ik nu nooit van mijn leven zal kunnen maken doordat het gewoon onbetaalbaar is of ik niet genoeg verlof kan nemen op mijn werk?

    Geef mij dan toch maar die millions 🙂 (?ɬ©n een goede gezondheid ?ɬ©n mijn lieve familie en leuke vrienden ?ɬ©n al de rest ook natuurlijk ;-))

Comments are closed.