toch nog iets vandaag precies : een stokje.

Michael had een stokje… en hij gooide het door naar zijn blogroll. Man, i am sooo proud. Ik sta in de 7seconden-blogroll!

?¢‚Ǩ?ìWat is uw opperste moment van glorie geweest in het leven dat u nu leidt??¢‚Ǩ?ì.
Ik denk toch wel de opening van JH Kwamma in Wemmel. Na jaren zonder vaste locatie, in groep naar dat moment toe werken. Enkele weken voor de opening verkozen worden als kersverse voorzitter. Die bende begeleiden (ik was pakken ouder, dus ergens had ik soms wel een opvoedend rolletje), die eerste weken, zien dat het geheel draaide, en dan stapje achteruit en toekijken.

Yups, dat moet mijn meest glorieus moment geweest zijn.

Stokje gaat door naar Life, Greet, Samme, Schuppe. En verder naar wie het wil.

4 Replies to “toch nog iets vandaag precies : een stokje.”

Comments are closed.