Ik weet nog iets over een paarse onderbroek…

Gisteren was het dus Blogmeet in Leuven. Met bbq, en Carlsberg helemaal gratis, en onduidelijke briefjes op tafel van SixApart.
We (Life en mijzelf) waren rond 6u vertrokken in Asse, en een klein half uurtje later reden we verloren in Heverlee. Gelukkig zag ik Ewoud fietsen, dus dacht ik wel dat we in de goeie richting zaten. Even later waren we zeker, toen we een trosje bloggers op een grasveldje zagen.

De eersten die in het oog sprongen waren twee blondjes. Dan kennis gemaakt met Anne van Tenderfeelings, die mij metteen overstelpte met vragen rond mijn eigen zaak. Niet zozeer uit intresse of potentieel werk, eerder om te kijken of ik wel een berekend risico neem. (in tegenstelling tot zomaar een risico.) Ik ben geslaagd!
Ondertussen stond er een beetje verder een bende giechelende blogsters, waarmee ik later op de avond aan tafel ben terecht gekomen, samen met Werkmens en Life. 2de tafel erbij geschoven, en hup, plaats voor Manuel, Daphn?ɬ© en nog iemand waar k de naam eigenlijk niet van ken.
Enkele hoogtepunten van aan tafel :

 • Iemand had een paarse onderbroek aan, maar uit respect voor deze blogster ben ik vergeten wie!
 • Vuur had een keileuk blous-hemd-ding aan, met knopen en strikken en linten, echt zalig. Maar dat had als gevolg dat Vuur geen decolt?ɬ© had.
 • Quote van Lime : “Ik ben te huur.” Ze heeft dit later herpakt en ge-herdefinieerd, maar dat ben ik vergeten…
 • Er was geen Livestream van Maarten 🙁 Wat een teleurstelling!
 • Na het eten begon het te regenen, en is iedereen binnen gaan zitten. Er werd genetwerkt, gebabbeld, gedronken, gelachen en geplaagd. Alles om er een leuke geslaagde blogmeet van de maken.
  Yab en Dries hebben dat magnifiek gedaan, op naar de volgende!
  EDIT : Sorry, paar mensen vergeten, maar das dan mss omda ik mij niet genoeg verdiept heb in de organisatie… Karel, Goya en Bruno, bij deze, r.e.s.p.e.c.t.!

  Trouwens, alle blossip voor zijn, k heb de vraag gisteren al gekregen…. Life en mijzelf zijn geen koppel. Gewoon 2 bloggers die dicht bij elkaar wonen en gecarpoold hebben :d
  En ik vond Herman nogal stilletjes gisteren.

  11 Replies to “Ik weet nog iets over een paarse onderbroek…”

  1. Pingback: Blogmeet 2008

  Comments are closed.