Paramount Styles

Vorige zondag was het weer een leuk optredentje in t Smiske.
Paramount Styles kwam spelen. Dit is de nieuwe groep van Scott Mcloud van Girls Against Boys.

Als voorprogramma was het Tommigun. Tommigun is een projectje van Thomas Devos van Rumplestitchkin en Joeri Cnapelinckx van Kawada. Een zeer geslaagde opener, en als k ze nog is weet spelen ga’k zeker kijken, een echte aanrader! Geslaagde indiemuziek, met gitaar en piano, 2 goeie stemmen, en vocale effectjes en rare geluiden :d

Paramount Styles speelde stevige rock, met de karakteristieke stem van Scott Mcloud. Soms dacht k dat ik gewoon naar een intiem concertje van Girls Against Boys aan het kijken/luisteren was.

Het leuke aan concertjes van dit type in t Smiske is dat de groepen zich amuseren, en ni spelen omdat ze “moeten”. De electriciteit viel bvb uit waardoor de basgitaar niet meer klonk, maar de rest van de groep speelde instrumentaal verder, de drummer speelde direct wat zachter, en we kregen dus een soort akoestisch optreden op elektrische instrumenten. Grapjes en steken vlogen over en weer, en achteraf stapt de groep gewoon de zaal in voor een pintje of een geuze.

Heb je is de kans een optreden te kijken in t Smiske, zeker doen!