Callekes bij YAB

Gisterenavond moesten de resten van de Blogmeet er aan geloven! Er waren nog 2 bakken Carlsberg over, en we hebben er samen toch eentje verwerkt.
Samen, dat wil zeggen, Werkmens, Boskabout (ne Merchtemnaar blijkbaar!), Dries, Bruno, en ikzelf. The Ladies hielden het op Pina Colada.

Voor ik het paleis van Dries en Yab gevonden had, ging ik eerst effe op bezoek bij Daphn?ɬ© en Val?ɬ©as. De afgelopen dagen heb ik zoveel aardbeitjes geplukt, dat ik ze echt niet meer kon verwerken. Dus, een kommetje voor Daphn?ɬ© en Val?ɬ©as, die al enkele keren had laten vallen hoe lekker aardbeitjes zijn etc. Aangekomen bij Daphn?ɬ© kwam ik terecht in een bananenkwekerij, waar we het effe hadden over koetjes en kalfjes (letterlijk!), voermengwagens voor die beestjes eten te geven, de stikstofgift voor bananenplanten, derogatie bij bemestingsnormen en zo verder.

Daarna door naar het hutje van de gastheer en gastvrouw van de avond. De achterbuurten van Leuven leren kennen dus. Eindelijk aangekomen bij hun gigantische loft moest ik eerst mijn kennis van het Japans bewijzen. (Okay, daar draai k mijn hand niet voor om, of toch 1 keer, want ik had mijn papierke fout vast.) De lift naar boven en daar stond Dries in de deur van hun 1-kamerige studio met gemeenschappelijke keuken en badkamer.
Werkmens en Boskabout zaten al aan de tafel in het sjieke appartement van het ontvangende koppel. Leuke babbels, genoten van het uitzicht op hun terras (en weetjes opgedaan! Sociale woonwijk daar, rare toren ginder, Kinepolis aan uw linkerkant, en zo verder.) Ondertussen paar Callekes verwerkt, Bruno was ondertussen ook ge-arriveerd, en Queen of the Evening, Lucie! Het heeft mij toch enkele goeie verkoopspraatjes gekost, maar ze is dan toch gekomen. (Heb je nog geblokt Lucie?)

Ondertussen had ik een hoofd dat op ontploffen stond, verstopte sinussen, keelpijn etc. Als een van de deelnemers vandaag ziektebeelden toont die wijzen op sinusitis, ik weet van niks he!

Na afloop Lucie nog naar huis gebracht. Het dutske had hare sleutel afgebroken van haar fietsslot.

En dan naar huis, bedje in met een Sinutab!
Vannacht was het effe beter, maar nu zit k met koorts en zo mee.

Bedankt Yab & Dries!

8 Replies to “Callekes bij YAB”

 1. Veel beterschap!

  Verder kan ik het toch niet laten ook hier even de hint te placeren dat ik drie verdiepen boven daphn?ɬ© woon en man, ik ben zot van aardbeitjes 😉

  Maar laten we niet van de hoofdzaak afwijken: veel beterschap!

 2. ‘t Was zeker voor herhaling vatbaar! Al hoop ik van harte dat ik uw sinusitis niet overgekregen heb. 😉

 3. Het was idd gezellig! Ik zat heel de avond naast u en ik heb hier toch nog geen symptomen, dus dat is al positief.

 4. Nee, ik heb niet meer geblokt. Ik zal buizen door u, buizen!
  En ik moet zeggen dat ge u behoorlijk sterk gehouden hebt ondanks de opkomende sinusitissymptonen, ik heb er niets van gemerkt.
  En ge weet nu ook dat ik ook niet ver woon van Daphn?ɬ© (blok 4, gelijksvloer) en ik hou ook van aardbeitjes 😉
  Merci voor de lift naar huis, en veel beterschap.

 5. Seg, buizen door mij! Ge moet maar niet zo gemakkelijk te overhalen zijn :p
  Niets gemerkt van mijn gesnuf en geblaas? Mmm, k dacht dat zowat gans de wijk mij kon bezighoren….

  ik had denk k beter een zaak begonnen in het aan-huis-leveren-van-verse-aardbeitjes!

Comments are closed.