Marnik zijn broek verbrand!

Marnik ga trouwen. For the rest of his life met dezelfde! A damn fine choice trouwens. Hij (en zij) gaat da goed doen. En veel kindjes maken ook 🙂

Ma gisteren was het dus zijn Broekverbranding, Vrijgezellendag/avond, laatste uitspattingen voor hij a lifesentence to the oll’ ball’n’chains krijgt.
En we hebben ons geamuseerd. Een 20tal gasten (vrienden, oude vrienden, schoonvader, schoonbroer etc) die samen een hele dag zich amuseren.

‘s Ochtends hadden we om 8u afgesproken aan het JH waar een deel van de aanwezigen hun jeugd hebben doorgebracht.
OP de parking was het direct zover. Zijn broek moest eraan geloven! En branden dat dat deed.
Dan den auto in en hup, op zoek naar de Lesse. Tegen dat we daar waren, waren de eerste pintjes al gedronken, zoals het hoort 🙂
De Lesse hebben we afgevaren in een kayak. (Een stoomboot ging niet). Op het einde van de kayak viel de legendarische opmerking van zijn schoonbroer : “Gelukkig dat het ni geregend heeft, want zo nat in ne kayak zitten da zou ook ni tof zijn!”. We waren geen 20 meter ver, of zowa iedereen was zeiknat. Jago en Peli zaten in een kayak _met_ lek, en de rest is wel door den ene of den andere in het water beland. Af en toe een rustpauzeke onderweg, pintjes drinken, allemaal dik in orde!

Na de middag zijn we nog gaan paintballen. Regels zijn regels, dus da dient niet om u aan te houden! Close-combat is zo’n voorbeeld. De blauwe plekken en bloeduitstortingen spreken boekdelen! Paar spellekes gespeeld, 400 kogels verschoten, en opt einde konijntje gejaagd 🙂 (Marnik was het konijn offcourse!)

Na de paintball terug naar huis. Tot hiertoe had Marnik (en de rest) zich al dik geamuseerd, maar the best was yet to come…

(ooooh, suspens! Een of meerdere stripsters? Mudwrestling?)

We moesten terug aan het JH uitkomen, aja, want de auto’s stonden daar en zo. Maar wa Marnik ni wist, da was da er ook ne giga-BBQ was. Hoe giga? 14kg vlees, massaal veel stokbroden, en de drank vloeide rijkelijk!
Ge had zijn gezicht moeten zien toen hij de BBQ zag 🙂

Na de BBQ vervoegden de Ladies zich ook bij de groep, samen met Marnik en Zijn Madam hun ouders en zo, en ist allemaal we beginnen serieus vooruit gaan. Er werd gedronken, gedanst, verbroederd, schunnige liedjes gezongen en ge-samson-rockt!

Next up : nen trouw

5 Replies to “Marnik zijn broek verbrand!”

Comments are closed.