Probably the best second blogmeet-afterparty in the world (for obvious reasons the beer stayed the same)

Obvious reason being dat den bak nog niet leeg was….
Wederom een leuk avondje ten huize Yab & Dries. Op Boskabout en mezelf na een totaal nieuw gezelschap. Meer ladies, meer volk tout court. De samenhoksters (zonder rat), mijn eigen webmistress (as in zij die mijn website maakt), Goya, Dikkie, Karel en Bart.
Achteraf zijn deFille en Jeronimo ook nog opgedoken.

Altijd leuk bij Yab, wordt er een vraag gesteld is de kans groot dat het antwoord sex of orgasme is. Of dit nu ochtendsex, vroege voormiddag, middag, namiddag, lunch, diner, avond of middernachtsex is, dat doet er niet toe. Het enige dat nog moet gevonden worden is het knopje voor de secret love-room. Jaja, legendes en volksvertellingen! Doet er mij aan denken, naar het schijnt was er iemand zwanger, en op de gastvrouw na wist niemand wie. Ik zeg of insinueer niks he, en Yab ontkent alles trouwens! Dus t zal wel ni waar zijn. (Das zoals die paarse onderbroek. Iedereen praatte erover, maar niemand had ze ooit al echt gezien!)

Uiteindelijk is de bak Callekes dan toch opgeraakt! Gelukkig kreeg ik de laatste van Steven, want ik had een barslechte keuze gemaakt voor de koelkast! Een bio-bier. Er zat ni eens alcol in! Merci nog is he Boskabout!
Ondertussen werd er ook ijs gecrusht in de badkamer (don’t ask), en caipirinhas gemixt, margarita’s geshaked. En chips en koekjes verorbert. (Okay, ik zat tussen Kleintje en Greet toen de koekjes op tafel kwamen. Links en rechts van mij stegen oergeluiden op, alsof er heelder legers paarden en olifanten op me kwamen afgestormd, gesnuif, geschuifel… k heb ze dan maar alletwee een koekje aangeboden :-))

En voor je t weet is het middernacht, en tijd voor bedje. Het enige probleem, bedje stond in Asse, en ikzelf was in Leuven. De terugweg verliep rustig.

5 Replies to “Probably the best second blogmeet-afterparty in the world (for obvious reasons the beer stayed the same)”

  1. dat zwanger heb ik gemist ik onthou vooral een japaneske fixatie 😉 and for sure the best blogmeetafterparty at yab’s place 😉

Comments are closed.