Sriously Desmo had ook gepast

cat

2 broertjes van mijnen Desmo. En k zie de mijnen er nog toe in staat. In _alles_ moet die zijne kop steken.
Ne GB-zak op de grond? Desmo erin. Op bezoek en uw sjakosj op de grond? Garantie dat hij effe gaat checken of er niks voor hem in zit. Ne vuilbak? Uhu, Desmo-terrein!

Desmo van het Vuilbakkenras

2 Replies to “Sriously Desmo had ook gepast”

  1. Mijn poezen durven dat ook, maar ik let er altijd voor op dat het niet gebeurd. Had nl al eens voor dat 1 poes een zak over kop had en hysterisch werd en het hele huis rondliep als een zot. Je zou ferme ongelukken kunnen tegenkomen daardoor. Daarom zorg ik ervoor dat het niet meer kan gebeuren.

  2. Hij heeft dat eigenlijk gedaan van toen hij nog een kitten was, en het rare is, hij voelt zich helemaal comfortabel, opgerold in een of andere plastiekzak. Hij slaagt bijvoorbeeld ook niet in paniek als je dan is met die zak schuift of er aan trekt of zo.
    En als hij dan is van de trap zou vallen op die manier, dan hoop ik dat hij eruit leert 🙂

Comments are closed.