Get Ready!!

Uhu, u leest het goed. Niet zomaar “maak je klaar”, maar de enige echte GET READY! Glen en Koen en Jimmy!
Het was gisteren dus Jaarmarkt in Wemmel, en op die jaarmarkt, het Hooghuisfestival.
We waren er net op tijd voor Kawada, die gevolgd werden door Get Ready! en Buscemi.

Eerst Kawada. Het was de 2de keer dat we ze zagen, en ik moet zeggen, Kawada was trashier dan de vorige keer. Minder goed ook. Spijtig, want de vorige keer heb ik er niet optimaal van kunnen genieten door omstandigheden (of hoe moet je een dronken neef anders noemen?) Joeri en de zijnen kregen het publiek ook niet echt warm. Zelfs “Creating a bigger boat” kreeg geen reactie, terwijl dat nummer toch al airplay heeft gekregen en zo. Nuja, Kawada blijft goed!

Het was duidelijk dat het publiek aan het wachten was op Get Ready! Te pas en te onpas werd Diep, of Marjolein ingezet door de menigte, hun naam werd gescandeerd, all very 1996 dus! Het optreden was een mix van covers, intro’s van hun eigen nummers, en medleys. De Sexy Boys deden hun ding (en dan heb ik het over J-bird, Whack en Jozzibit) en dat werd tot op het podium gesmaakt. Ik heb mij geamuseerd, iets dat ik eigenlijk nooit had verwacht op Get Ready :d

Na Get Ready effe een verdiende break, met frietjes van het beste Kermiskot.
Bij het terugkomen was Buscemi al bezig, niet slecht, maar zoals iedere keer met hem had ik weer wat meer verwacht. Dus zo gigantisch lang hebben we het ook nemeer uitgezongen.

Tussen de optredens door, socializen, drinken, eten, bijbabbelen.

U leest hier trouwens meer over bij Wapi & Whack, foto’s op facebook.
Organisatie door Fanny, die een vintageshop heeft in Mechelen. Moet ik dringend is naartoe!

3 Replies to “Get Ready!!”

Comments are closed.