WP problemen en andere fuck ups

Ik had al enkele dagen een probleempje met WordPress.
De ene keer kreeg ik mijn blog te zien, de andere keer een witte pagina.
Mijn admin-panel was compleet onbereikbaar. In plaats van de phpcode te parsen, wilde Firefox deze downloaden. Chrome deed al niet veel beter. Soms werkte het, meestal niet.

Dus, ik ben een beetje beginnen kietelen hier en daar. Zonder resultaat. No solution anyhow anywhere.
Ik maakte het eigenlijk alleen maar erger. Zo erg dat er hier zelfs uitspraken vielen van “Zoek het zelf maar uit” en “Vraag het dan aan iemand dat er _wel_ iets van kent!”.

Ik vond het een goed idee om mijn basisfiles eens te overschrijven. Je weet maar nooit. Alleen had ik niet door dat ik basisfiles van WP2.5 overschreef met versie 2.6. Alleen maar meer errors dus! Tot ik alles eens opnieuw richting server verhuisde. Plots kreeg ik de vraag of ik mijn database wou upgraden. Et vwala, mijn blog bolt terug!

8 Replies to “WP problemen en andere fuck ups”

  1. Als uw browser de files wilt downloaden dan wil dat waarschijnlijk zeggen dat er een verkeerde content-type wordt meegegeven, en dat lijkt mij eerder een serverprobleem dan dat van WP (tenzij ge hebt zitten prutsen natuurlijk).

  2. marnik heeft (meestal) gelijk maar gezien het overschrijven van de files en het updaten van de database eigenlijk het hele “upgrade” proces is was het dus blijkbaar toch een bug.

  3. marnik heeft (meestal) gelijk maar gezien het overschrijven van de files en het updaten van de database eigenlijk het hele “upgrade” proces is was het dus blijkbaar toch een bug.

    : ge hebt nog errors

  4. eneuh… content-type juist of ni, server probleem juist of ni, er staat losse code in uw header, en da komt door te prutsen 😉

    ‘t begint met n_hook() { do

Comments are closed.