BGGD#8 – the Art Edition

Gisteravond was het opnieuw een BGGD. De 8ste uitgave al, Clo doet dat goed!! Ditmaal ging de Dinner door in de Vooruit. Na eerst verloren gelopen te zijn in de Vooruit, raakten de miss en mijzelf in de wintertuin. Waar we prompt voorzien werden van nametags! (Ik werd zelf NT-ONE ipv Ntone – danku Lime!)

Gezellig babbelen, hier en daar nieuw contactje leggen (Zoals Karen van de Vooruit), babbeltje slagen (Ik heb het al gezegd, en ik ga het herhalen, Gudrun is zo een toffe madam!), broodjes eten, en teveel witte wijn.
Jan van Twit2art sponsorde, en gaf via het BelSpelDel-spel een schilderij weg van 100cm op 100cm zo ongeveer. Rrradiogirrrl heeft dit trouwens gewonnen. Wordt het een 100 op 100 van zichzelf? Ik ben benieuwd!

Nadien werden we in 3 groepen opgesplitst. 25 mensen konden actief meedoen aan een kunstproject of meekijken op de schermen. De rest kreeg een rondleiding doorheen de Vooruit. Greet en ikzelf waren snel genoeg voor het kunstproject, en ik ben daar zeer blij om. Voor mij is het project geslaagd, want sinds ik het gezien heb zit ik met zoveel vragen hieromtrent, en kunst is net voor mij iets dat vragen moet oproepen. Meer uitleg vind je bij Sasvangent.

Na de performance kwamen we terug terecht in de wintertuin, voor een afsluitende babbel. Interessant babbeltje met Topanga, Skolgen, Imke, en eindelijk zo’n Rolly eens van dichtbij bekeken. Prachtige foto-opportunity voor die Nieuwsblad-fotograaf die daar rondliep. Het clich?© bevestigd!!

Bedankt Clo, bedankt Karen@Vooruit, bedankt Jan (en maak er iets mooi van!!), bedankt Jupiler, bedankt Crew, bedankt IBBT!!