I (L) Piano

Ik hou van nog veel andere instrumenten ook hoor. Hell, ik hou van alle instrumenten als ze gebruikt worden om mooie muziek mee te maken.

Maar piano…. dat heeft toch een streepje voor. Het begon bij het beluisteren van An Pierl?© jaren geleden. In de tijd dat er in Wemmel nog een caf?© was dat het Kaffeeke heette, waar je bij de Go Guinness van ‘t vat kon krijgen, en de dochter mijn liefje was. Laure speelde ook piano. Beneden in het galerijtje waar haar mama keramiek tentoon stelde, stond een piano, en soms speelde ze eens een stukje. Smelten jong, smelten.

Jaren later, en een nieuw lief, kwam ik te weten dat ook zij piano speelde. Op een zeldzaam moment speelde ze eens een stukje, beetje verlegen, beetje ingehouden. Ik zat dan in de zetel, weg te smelten.

En daarnet? Wel, iemand dat kan piano spelen, piano int Smiske, en smelten he…

2 Replies to “I (L) Piano”

Comments are closed.