Zoekwoordjes in Oktober

Er zijn weer mensen bij mij terecht gekomen dankzij Google (of andere zoekmachines natuurlijk).

Het meeste werd er gezocht op Jupiler Tauro. De mensen hadden vragen over prijs, glazen voor Tauro en of Tauro ook in Antwerpen verkrijgbaar was. Ik heb niet meteen de juiste antwoorden, maar wat dacht je van “Minder dan een euro”, “Ik wil ook zo’n glazen voor mijn Tauro” en “Ja, ook in Antwerpen”. Mijn persoonlijke mening over dit biertje kan je hier vinden.

Tauro wordt gevolgd door Fendt 936 (de Black Beauty uitvoering blijkbaar.) Fendt is een trekkermerk, de 936 is hun topmodel, en de Black Beauty is de gepimpte versie. Hier staat een fotootje. Meer info over Fendt? Hierzo!

Op de 3de plaats winterkapsels. Ik had een klein postje vorig jaar rond deze tijd, over de ultieme winterkapsels volgens de Elle. Wie had gedacht dat zo’n klein ding voor zo’n beloop kon zorgen.

Verder volgen mensen die zochten op “ntone”, “eco-tone” of “eco tone”, en hier waarschijnlijk wel vonden wat ze zochten.
Ook nog in de lijst zijn receptjes voor ovenschotels. Het valt op dat dat zowat mijn favoriete recepten zijn. Er werd gezocht naar zatte wijven, madammen, vrouwen, die zijn hier niet te vinden. Wel een postje over mijn ongenoegen dat dergelijke site een herkenning krijgt in de blogwereld. Er werd tevens gezocht naar “Kotsgeluid”. Dit sluit hier mooi bij aan vind ik zo! “Kotsgeluid” is ook te vinden bij een blogpost over Nicky van kets.

Tuinzaken zoals plantennamen, tips en machines sluiten de lijst af.
Oktober was weer productief!