(TT) – Zelf aardappelen kweken pt2

Omdat ik toch een aantal zeer goeie reacties heb gekregen ivm deze blogpost, rijpte het idee van jullie een handje te helpen.

Om op je terras zelf verse patatjes te kweken heb je 2 of 3 plantaardappeltjes nodig. Het is te zot om daarvoor naar een tuincentrum te gaan, waar ze die dingen per kilogram verkopen. Daarom start ik een actie!

Heb je interesse om zelf te kweken, laat me dit weten. Ik ga pootaardappeltjes inkopen, en dan verdeel ik die onder de mensen die ze willen. Per 2 potertjes betaal je 20 eurocent. Ik kan deze meebrengen naar de volgende BGGD (nr 11 is dat) of ik stuur ze op in een postpakje (dan betaal je ook de verzendingskosten…) Je krijgt niet alleen de plantaardappeltjes, maar ook een handleiding om tot een goed resultaat te komen!

Wil je pootaardappeltjes bestellen, zet het hieronder in de comments.

4 Replies to “(TT) – Zelf aardappelen kweken pt2”

  1. Zoals al doorgegeven op #BoyGeekPints gisteren wil ik wel eens proberen zo’n patatje te planten.
    Ons terrasje krijgt wel maar heel even direct zonlicht…

  2. ja lijkt me een leuk idee om eens uitte proberen breng er voor mij 10 mee. ik zie je op de volgende BGGD. karen

Comments are closed.