Overload

Info, informatie, brochures, websites, tweets. Het wordt wat teveel. Ik zie door de bomen het bos niet meer.

En dan heb ik het niet over de twitterruis, die is aangenaam…
Ik heb het over zoveel dingen die mij interesseren, waar ik meer wil over lezen, meer wil over weten. Ecologie, verticaal tuinieren, energiewinning, recuperatie.

Ik heb 8 tabs openstaan in Firefox met stuff to read. En iedere link in die webpage’s is een link naar nog meer info, nog meer dingen die ik wil weten.

Kan iemand die info niet gewoon in een hapklare pil gieten?

5 Replies to “Overload”

  1. Ik denk dat ik alweer 2 weken 40 tabs heb openstaan in m’n Firefox. En elke dag tag ik er naar Delicious, maar ik vrees dat ik die nooit ga gelezen krijgen. Men zegt wel eens van te filteren, maar da’s lastig bij een informatiehongerige geest… 🙂

    De laatste blogpost van boskabout was links for 2009-06-25

  2. Moest je alle informatie in een keer kunnen opnemen, dan zou het niet meer interessant zijn. Je zou nooit meer die uitdaging kunnen aangaan om iets nieuws te leren, man, het leven zou saai worden zo. Wees blij dat je toegang hebt tot al die informatie, en dat je de luxe hebt om zelf te kiezen wat je wilt lezen, leren en weten, en wat niet. Alleen dat laatste vraagt wat energie om de juiste keuze’s te maken.

    De laatste blogpost van Fredle was Help een Lama en Lola in nood!

Comments are closed.