Kalfslapjes met citroensaus en sweet potato wedges

Ingrediƫnten:
* kalfslapjes (ik had ong 320gr voor ons 2)
* 2 zoete patatten
* 1 dikke citroen
* rucola
* parmezaansnippers

* groot glas witte wijn

Was de zoete patat en snij overlangs in 2, snij elk deel apart in 5-6 ongeveer gelijk stukken (wedges – driehoekig van vorm… ge weet wel). Gooi alle partjes in een kom, bestrooi rijkelijk met peper, zout, tijm en olijfolie. Zorg dat ze allemaal goed gekruid zijn. Spreid open op ovenplaat met bakpapier en schuif in voorverwarmde oven (230 gr). Laat gedurende 25 min grillen.
Klop kalflapjes plat tussen 2 laagjes cellofaan (vershoudfolie), kruid met peper en zout en bak in olie/boter mengsel. Als ze gebakken zijn, blus de pan met glas wijn en sap van halve citroen. strooi wat tijm in het mengsel en laat wat inkoken.
Schik bord met rucola, strooi er parmezaansnippers over, schik de potato partjes, leg schijfje citroen op het gebakken vlees. Giet wat citroensaus over het vlees.
Tadaaaa