Clickx goes sitetoestandenvanhetjaar

K had eigenlijk geen zin om er een blogding aan te besteden, ma bon!
Clickx doet dus weer van Site van het Jaar, en in tegenstelling tot vorig jaar …blablabla… Blog van het Jaar beter dan vorige keer….

Ja, er zijn nominaties geweest, en nu zijn er 10 waaruit je mag kiezen. Ik heb de mijne gekozen, en ja, t zijn allemaal mensen uit Gent. Leuk voor hun dat ze daar wonen, en GentBlogt (ofte Het Project) is een leuk ding, en hun blogs zelf zijn een voor een leuk. Ik lees wel is graag over een draagdoek, een kat met kwijlproblemen of Studio 100 mixceedees.

Maar blijkbaar zijn er een hele hoop mensen (waaronder sven, en moest dat nu ne goeie blogger zijn, dan stond die in mijn blogroll) die het niet kunnen verkroppen dat ze niet genomineerd zijn. Well, get over it! Ik ben ook niet genomineerd, en al zeg k het zelf, k heb nen blog dat apekloten roelt!! Ik babbel over tuindingen, en dagelijkse ding, en ik embed youtube, en ik heb t over communautaire dingen en alles, en ik deel linkliefde uit, jaja, zelfs naar mensen uit Gent van het Project, en dan nog niet genomineerd!!

Seriously, blijters!

over die draagdoeken, als ik ooit ne kleinen heb, dan zal k die dragen in een draagdoek, al doet de moeder dat mss beter? Ma dat weet k niet, Lien, mss een antwoordje van uwentwege?

10 Replies to “Clickx goes sitetoestandenvanhetjaar”

 1. Je hebt mijn artikel duidelijk niet goed gelezen, want als er ?ɬ©?ɬ©n ding uit blijkt dan is het dat wel dat ik er echt niet mee zit of ik al dan niet genomineerd ben. Ik denk dat het geen zin heeft om dat te proberen te verduidelijken. Laat ons zeggen dat ik graag geapplaudiseerd had voor de genomineerden, maar de meesten slechts een zeer gewoon niveau halen.

 2. Ik vind het ‘Boehoe ik ben er niet bij en da’s niet eerlijk’ – gemekker schitterend 🙂

  En eh, draagdoeken? Begin er niet aan. E?ɬ©n keer geprobeerd en de brandweer is me moeten komen bevrijden…

 3. Och nee, bedoelt ge nu dat er echt mensen zijn die boos/verontwaardigd/ambetant zijn omdat ze niet geselecteerd werden door “Het internetmagazine” (dat op papier uitkomt)?

 4. Mm, moet ergens iets over het hoofd gezien hebben. Desalniettemin, er was ergens een verwijzing over draagdoeken, en waarschijnlijk daardoor. In alle geval, k denk dat het duidelijk is wa’k wil zeggen 🙂

 5. Ik blijf hardnekkig reageren al begrijp je me duidelijk niet: mijn artikel gaat over al die andere blogs, die ik niet allemaal de moeite waard vind. In feite komt het er haast op neer dat je me van leugens beschuldigt als ik stel dat ik echt niet genomineerd hoef te worden. Er staat eerlijk in mijn artikel ‘ik vind dat wel jammer natuurlijk’. Jij maakt daar van ‘niet kunnen verkroppen’ terwijl ik in de rest van het interview (zonder ‘u’) echt wel relativeer en me vooral op de onbegrijpelijke criteria richt van de nominaties. Dat ik er dan een heel artikel aan wijd, is als argument wel erg zwak. Het is gewoon iets waar ik een mening over heb, zoals over zoveel andere dingen en zoals zoveel andere bloggers. Ik had ook kunnen zeggen: proficiat aan de tien genomineerden, jullie hebben een schitterende blog, een voorbeeld voor ons allen, het bekronen waard. Maar dat zijn ze volgens mij niet allemaal waard.

  Ik denk dat jij vooral je eigen gebrek aan mening wil in de verf zetten door te verwijzen naar een ‘hele hoop mensen’ (als je mijn artikel al een uiting van frustratie vind, ben ik wel eens benieuwd naar andere voorbeelden) die w?ɬ©l een mening hebben over iets. Zoals ook al in mijn artikel staat, heb ik liever een blog die reacties uitlokt dan iets zoutloos dat mossel noch vis is.

 6. Zoutloos voor u is mss spicy voor iemand anders? Al is over nagedacht?
  En trust me, ik heb al lang geleerd dat wanneer iemand zo een blogpost (mail, forumpost, brief, speech op vergadering, wat in de omstandigheden past) schijft, het helemaal niet is om zijn blijdschap mede te delen, wel eerder om opgekropte frustraties weg te schrijven in de hoop gehoor te vinden bij anderen.

  Mijn gebrek aan mening vind k mss ook wat overroepen. Ik heb een zeer uitgesproken mening : die verkiezing kan aan mijn reet roesten, en mensen die perse hun frustratie willen uiten zijn zielig. Bij deze.

Comments are closed.