Landbouwbeurs Leeuwarden

It’s part of the job!! Nog is een beurs gedaan, dit maal de Landbouwbeurs van Leeuwarden. Ljouwert ligt in Friesland, in het noorden van Nederland. Rond 7u vertrokken, tegen de middag was k daar. Onderweg helemaal niks gezien door dikke mist, en de laatste 100 kilometer genoten van Omrop Frysl?ɬ¢n! Daar aangekomen bleek dat de organisatie niet gerekend had op dergelijke massale belangstelling…. Ik stond buiten Leeuwarden geparkeerd!
De beurs zelf had zeker niet de oppervlakte of uitstraling van bvb Agribex of Agritechnica, maar was kwalitatief ver vooruit op Agribex.
Geen nieuwigheden gezien, maar de concurrentie is goe kunnen bestuderen! Ginderboven kennen ze mij nog ni he 😉

Algemeen? Ni echt een aanrader, omwille van de afstand. Maar verder, de beurs was de moeite.