Music for life!

Awel, k kan het ten zeerste smaken. Ja der wordt veel gebabbeld tussen de muziek, ma de muziek is zalig. En het gebabbeld is ni zomaar wa blabla, maar ronduit fun. Peter, Tomas en Siska amuseren zich ten zeerste, en da merk je!

Gisteren in Holland een tijdje naar Serious Request geluisterd, het origineel eigenlijk, en tjongeuh! Carnavalhits, stadsliederen en tussenin oeverloos ollands gelul! Echt geen aanrader, maar then again, geen een ollandse radiopost is dat, of er moet iemand mij een echte tegenhanger van stubru kunnen aanraden…

Gelukkig was het s avonds al heel wa beter!
Wat me opviel was een aantal gelijklopende zaken…
Nummers die bvb hetzelfde gekozen werden : Jimmy Hendrix met All Along The Watchtower (origineel van Bob Dylan) , Monster van The Automatic, Sex & Candy van Marcy Playground, etc.