BLOGDRINK!! Nabeschouwing (de echte)

Gisteren was het dus de langverwachte blogdrink. Al weken waren we er over bezig, tot het zover was.. Marnik had problemen met zijn slot waardoor zijn zondagse danssessie plots op vrijdag viel, en Spydro had teveel gedronken.
Duuus… ikke alleen naar Leuven. Door een omstandigheid met witloof en een prijsvraagje, stond ik dus met 3 dozen witloof in Leuven. Eentje voor Daphn?ɬ©, eentje voor Dkarn Duuk en eentje voor Spydro. Om het voor Daphn?ɬ© wat gemakkelijk te houden heb ik haar doos direct afgezet op haar kot, en dan zijn we samen van daar te voet, te wiel en te poot naar het STUK getrokken. Na wat gekoefel met de rolstoellift ( er is echt een eerste keer voor alles!!) stonden we daar dan. Beetje zenuwachtig te wezen, rond te kijken, tot plots Yab voor ons stond, met een stickertje en een eendje! Even later was het ijs gebroken.
Kennis gemaakt met Werkmens en Pelle, Kleintje zat naast mij, de andere kant Maartje (maar die had k al is gezien) etc.
Ook Life is a Dance is in het echt gezien, and it’s a small world after all :d
Ook Netsensei.nl effe gesproken, wat leuk is, vooral na een jaar in de feedreader of zo….

Ondertussen zat ik daar met mijn doos witloof…. Lapin McAdam ging ze meenemen voor Dkarn Duuk, maar is het vergeten, met als gevolg dat de DJ van het STUK vandaag witloof kon eten, en er zelfs geruilhandeld is! Grondwitloof FTW!
Die doos was natuurlijk een gemakkelijke gespreksopener, misschien niet slecht voor zo’n evenementen, iets abnormaal meedoen. Dus geen giga-fototoestel, maar pakweg een doos witloof, een netje citroenen of een tros druiven!

De blogdrink zelf was echt geslaagd. Nu kan ik weer enkele gezichten op een blog plakken. De sfeer was goed, de gesprekken open en hartelijk, nieuwe blogs in de rss-reader, meer moet dat niet zijn!
Yab en Lime, jullie hebben dat magnifiek gedaan, op naar volgende keer! (Yab had trouwens een heeeel mooi kleedje aan :d)

(en nu inschrijvingslijstje is overlopen, zien wie k vergeten ben….)
Cajiente dus al zeker! :d Toffe madam dat iets met webcontent doet, met een vriendje dat binnenhuis-iets doet, en samen hebben ze koetjes :d
En Zofie! Het meisje met de leuke schoenen!!
En en en…..
Gugfuz ook gezien, maar k wist nimeer van waar die naam mij iets zei… van hier dus!

9 Replies to “BLOGDRINK!! Nabeschouwing (de echte)”

  1. Lol.. leuk dat je ze leuk vond de schoenen 😀
    (een mens moet nogal wat omwegen maken om een comment te kunnen schrijven, maar het is gelukt na lang klikken)

  2. Het antwoord vind je ergens op netsensei.nl :p

    @| Zofie : ik had blijkbaar iets in mijn instellingen gefucked 🙂

    Bij deze is dat opgelost

  3. Hmm, eigenlijk is er niet meer nodig als excuus om eens goed te gaan drinken in Leuven. Mss moet ik volgende keer ook maar mee 🙂

Comments are closed.