Zatte wijven in de standaard.

Urgh!

Really? Een afkooksel van tettn-en-kots-site Zatte Vrienden word eerste in de BWards, wat op zich al erg genoeg is (hoor ik daar fraude roepen?). Krijgen die bimbo’s ook nog wat extra pers aandacht.

“Wij zijn geen site waar constant babes op gezet worden.” Neen, ZM is een onderdeel van zo’n site, waar wel continu babes, tettn, en copy-paste-posts worden opgezet, en brengt weinig zinnig toe aan de Vlaamse blog wereld.
Het voelt een beetje aan als een hoertje dat fier is dat ze zelf geen meisjes pimpt.

Zatte Vrienden, en daaruit volgend Zatte Madammen, is er bij de gratie van de marginale surfer, hij die zoveel mogelijk tettn, cartoons en auto’s op 1 pagina wil. Hou deze rotzooi uit de blogwereld aub. Bloggen is naar mijn weten nog altijd een persoonlijk, creatief of collectief geheel van originele posts, meningen en rants, en dus _niet_ een opeenstapeling van babes van de dag/week/maand, tettn van de dag/week/maand, en funny stuff dat ge op een ander haalt.

I need a shower, i feel dirty!

(voor zij die geen dagkaart of abbo hebben, effe een copy-paste : )

‘We vinden het heel belangrijk om vrouwvriendelijk te zijn’, aldus X. ‘Wij zijn dus niet de zoveelste site waarop constant foto’s van babes gezet worden. Wij zijn tegen bloot en tegen het afschilderen van vrouwen als lustobject. Dat is toch redelijk uniek in Vlaanderen.’

Surf naar Zatte Madammen en je leest er het geheim van perfecte benen, en berichten over Vlaamse actrices die niet meer naakt willen, celebrity’s, de nieuwe single van David Guetta en een ludieke (mannelijke) striptease.

31 Replies to “Zatte wijven in de standaard.”

 1. Wel euhm… eerst een 2tal jaar als Laurentonline.com en nu toch al een dik jaar op ntone.be 🙂

  Misschien moest k mijn grote mond wa vroeger opentrekken 😉

 2. En pornokoning Cain wrijft zich in zijn handen. Ik vind het persoonlijk ook erg jammer dat die site gewonnen heeft. Nu heb ik altijd het gevoel gehad dat de bwards beter een eenmalig initiatief waren gebleven. Maar goed het feit dat de Zatte Madammen gewonnen hebben, illustreert perfect de relativiteit van zo’n verkiezing.

 3. Ze hebben helemaal niet “gewonnen”, ze hebben gewoon het meeste stemmen gekregen van hun marginale lezers. Ze moesten zich schamen en diep onder de grond kruipen!

 4. Kijk eens aan de “kleinkunstenaars” op de barricade tegen TOTZ (10 om te zien), of het theatergezelschap tegen de soap ‘Sara’, of … de artisanale whiskey tegen de J&B’s (om toch ietwat “on topic” te blijven ivm bwards).

  Een stelletje miskende en misnoegde kunstenaars voelen jullie zich, denk ik dan als simpele mens, of heb ik het fout?
  Is bloggen dan ook al een kunst geworden?

  Jullie hebben duidelijk wel scherpe kantjes die niet zo gauw zullen slijten … om het met de woorden van mijn alterego te zeggen:

  Geometrisch geval

  karaktertrek,
  ik ken je amper,
  zal je scherpe bek
  nog slijten,

  zal je ‘n punthoofd
  immer wezen,
  zal je haakse kaken kweken,

  ik kan niet
  met je haviksneus,
  ik kan niet
  met je scherpe kin,

  zal jij, kubus,
  ooit bolvormig worden,
  of ben je zo kneedbaar niet?

  Ytoia

 5. “tegen het afschilderen van vrouwen als lustobject”

  ja, want beschonken vrouwen zijn allesbehalve mooi. Vlag, lading, etc.

 6. Trusty Mediabom Fan en DJ 😉

  Bij deze pis ik op alles wat met zatte begint en een blog is en bij de realroot afzetters behoort(d?)

 7. @ Filip : Een stelletje miskende en misnoegde kunstenaars voelen jullie zich, denk ik dan als simpele mens, of heb ik het fout?

  Je hebt het fout 🙂 Ik voel me noch miskend, noch misnoegd. Ik heb het alleen moeilijk met het feit dat een niet-blog, een blogaward wint. Beetje zoals euhm… Wannes Van de Velde die een Oscar wint voor beste mannelijke hoofdrol.
  Ikzelf wou helemaal niet winnen, ik ging puur voor de fun, en het leuke genoegen andere bloggers te zien of terug te zien. Maar ik mag toch mijn ongenoegen uiten. Dit is net waar bloggen om draait. Je eigen ding kunnen zeggen, laten voelen.

  @ Eveltje : neeeeeeeeeeeee :p

 8. Ongenoegen tonen, ok. Zelfs graag. Maar mensen letterlijk uitschelden is erover. Moogt blij zijn da ze betere dingen te doen heeft en u ni aanklaagt voor het vermelden van haar naam in je artikel.

 9. Veel qq voor niks om eerlijk te zijn.

  Hoe meer blogs en funsites er zijn, hoe minder ik moet werken. win win. Stop toch allemaal met jullie gekreft.

 10. @ Sander, waar scheld ik letterlijk iemand uit? En aangezien ik een duidelijke en rechtstreekse quote gebruik kan men mij aanklagen voor wat ze willen, ik doe niks mis 🙂

 11. “Het voelt een beetje aan als een hoertje dat fier is dat ze zelf geen meisjes pimpt.”
  Dat lijkt me redelijk scheldend. Ma soit, veel plezier hier! Dan heb je ook eens iets te vertellen 😉
  En moest je tussendoor wat vrije tijd hebben (waar ik niet aan twijfel), kun je misschien de Nederlandse taal nog eens bekijken.
  Trouwens, waar staan hier ergens gegevens om u te bereiken? Als je nooit iets mis doet, moet dat toch kunnen ?ɬ®.

 12. Ik heb het daar over een gevoel, ik heb nergens gezegd dat Mevrouw ZM een hoertje is of zo. Wil je dat natuurlijk oppakken als een aanval, dan kan je ongeveer alles oppakken als een aanval. Dan zou ik me ongelooflijk kunnen storen aan je comments hier ook.

  Vrije tijd is een schaars goed, en ben dan ook niet van plan die te gebruiken om mijn Nederlandse taal bij te schaven. Iedereen kan perfect lezen wat ik schrijf, al zitten er hier en daar vrij dialecte verbuigingen tussen. Desalniettemin, het is leesbaar. DT-fouten maak ik al mijn hele leven, en dat zal zo blijven. Waarom? Wel, dezelfde reden als waarom ik stomme rekenfouten blijf maken.

  En die gegevens stonden er wel degelijk, maar blijkbaar ben k gewoon vergeten de “over mij” pagina mee over te zetten toen k van lay-out veranderde. Bedankt om me daar effe op te wijzen.

 13. “Trouwens, waar staan hier ergens gegevens om u te bereiken? Als je nooit iets mis doet, moet dat toch kunnen ?ɬ®.”

  Sounds like e-threats, coming from e-thugs. INTERNET IS SERIOUS BUSINESS.

  Ik vind Sander precies niet zo’n leuk persoon. Een pensj, zoals ze dat bij ons wel eens durven zeggen.
  Commentaar geven op iemand die zogezegd het Nederlands niet meester is, ?ɬ©n dan zelf taalfouten maken, dat is toch wel bijzonder sterk.

 14. Ik heb ook zo mijn bedenkingen bij het ‘succes’ van de hele cain zever, keer na keer heel goedkope ‘stunts’ en comments op hun posts waar een kleuter van 3 alleen maar jaloers op kan zijn.

  Tot op heden is er in Belgie nog een geenstijl.be opgestaan en draai en keer het hoe je wil, maar DAT is een blog met impact!

  Typisch Belgisch zeker, wat braaf geneuzel, bier, recyclage van elders en zeer flauwe stunts (tvbloot.be om er ?ɬ©?ɬ©n te noemen)

  Ik ga het nog gaan geloven:

  Belgen zijn een achterlijk volk met een collectief minderwaardigheidsgevoel (dixit een post op geenstijl.nl)

Comments are closed.