Lien van de Kelder NAAKT!!

Of toch bijna. Niks gezien op Humo’s Pop Poll, behalve dan effe een kleine flash in een filmpje, en dan betwijfel k nog dat het haar boobs waren… En eigenlijk was k niet teleurgesteld dat ze niet gestript heeft.

Maar verder… The Sheila Divine! Lang geleden dat ik ze nog is gezien had, en oh boy, do they still rock!! Ze werden aangekondigd als postpunk, grunge en emocore. “Muzieksoorten” die jonger zijn dan de groep zelve, en dat stoorde mij wel een beetje. Vroeger waren ze gewoon rockers, mss grunge-rockers, dus nu mag je ze gerust Old Skool rockers noemen, maar postpunk? Emocore? Postcoreemopunkers? ofzoiets? Mnee nee, gewoon plain good old stuff. Genoten dat ik heb! Ze hebben allemaal wel wat gewicht gepakt precies. Een nieuw nummer, dat me wel aansprak, en dan…. Hum, en Like a criminal! Zo vroeg op de avond al een hoogtepunt….

Ondertussen werden er verschillende medailles uitgereikt, de ene al grappiger dan de andere.
Optreden van het jaar : Rock Werchter. De zaal vulde zich met een aanzwellend geluid van onvrede. Boegeroep toen De Schuur op het podium kwam. De jongen voelde zich echt niet op zijn gemak. Mja, somebody has to be the bad guy, en dat hij zeker niet ging opgeven en zo verder. Waarom zou hij. Drank aankopen aan een 10de van de verkoopprijs, ik ken minder winstgevende zaakjes (jah, okay, veralgemening ma bon :p) I did not like!

Nog leuk, Hooverphonic on stage. Geike is vermagerd. Ma nog altijd zo geil als euhm…. alleen Geike kan zijn.

En CPeX! Wat een re?ɬºnie! Meegebruld, gelachen, en moeten vaststellen dat diene drummer, de Swa de Bock, dat dat dus Bart Peeters is. Da wist k echt nog ni. Shame on me!

Merci B en Jan en Anke voor de compagnie :d

6 Replies to “Lien van de Kelder NAAKT!!”

  1. Ik snap nog altijd niet dat The Sheila Divine enkel bekend is in Belgi?ɬ´, Nederland en Boston. ‘t Zal wel aan mij liggen. Ocharme die mannen, die worden eerder uitgemaakt dan aangekondigd.

  2. Ze waren echt wel ni slecht 🙂 of zoals J het zo mooi omschreef “de Amerikaanse Stijn Meuris” maar de echte was gisteren minder goed, een chance dat “van god los” het toch nog een beetje kon redden.

  3. Ge verdient lappen rond uw oren, verdorie. Maar als ge weet wie de drummer van The Radios is is het al goed. 🙂

    En verder: jaloers. Hopelijk speelt CPEX nog eens, en kan ik erbij zijn.

Comments are closed.