9 Replies to “Youtube is kapot”

  1. Is dit nu je blog? :s Gewoon even melden dat je een probleem hebt met youtube? Hoeveel mensen lezen zoiets :s Dat zou me nog niet boeien, al zou ik 5 jaar geen ander mens meer gezien of gehoord hebben.

  2. Ja, had dat prob met firefox, dan maar addon IEView geinstalleerd, en als youtube niet werkt klik ik op de blauwe E en youtube word geladen in de IE engine en daar werkt da wel 😀

  3. Nekeer allemaal testen se 🙂

    @ Sander : Dit is mijn blog ja 🙂
    En blijkbaar lezen genoeg mensen dit. Kijk is naar de reacties onder je. Zelfs _met_ oplossingen. En als het je niet boeit, waarom neem je dan de tijd, en doe je de moeite, om te reageren? Bedankt in alle geval voor de ongelooflijk inspanning, en ga nu is buiten kijken, misschien is er iemand die je helemaal niet nodig heeft waar je tegen kan lullen 🙂

  4. Jawel, heb regelmatig dat probleem zelfs (idd, in FF).
    Gewoon even browser sluiten en terug openen… werkt ie wel weer!

Comments are closed.