26 Replies to “641 Seconden”

 1. 641 seconden, zonder de hint knop te gebruiken?
  Das beregoe!
  Mijn eerste keer duurde bijna 1000 seconden of zo. (allez, diene puzzel bedoel ik h?ÉÂŦŠ)

  Maar ge hebt gelijk: 641 seconden die ge nooit meer teug krijgt!

 2. Mmm Ntone: Mocht ge er nu hebbe bijgezet dat ge die stukskes kunt _draaien_ door erop te dubbelklikken had ik mij niet nodeloos zenuwachtig hoeven te maken 🙂

 3. Ik heb ook het bewijs van 36 seconden… 🙂

  @ Steffest: het is wel spijtig dat het (zo lijkt het mij toch) telkens dezelfde volgorde is. Is er maar 1 mogelijke oplossing of… Als je begint met als middenste stuk de olifant boven en de pingu?ÉÂŦØn links ervan, is het gewoon afhankelijk hoe snel je kan klikken…

 4. Tja … tis inderdaad altijd dezelfde volgorde.
  Ik heb in een vrij momentje gewoon een bestaand houten puzzeltje nagemaakt dat ik vorige week in de zoo had gekocht en dat me wel intrigeerde (omdat het met slechts 7 stukken toch best moeilijk was)
  Vatbaar voor verbeteringen !
  Ik zal eens zien dat ik het wat meer uitdaging kan geven (en een highscore lijstje zou ook leuk zijn)

 5. Bij deze:
  De diertjes staan nu telkens in een andere volgorde (voor zover mogelijk)
  en voor de score-freaks heb ik een highscore tabelletje toegevoegd.
  Have fun!

Comments are closed.